Menu

Ζώδια και σεξουαλικότητα

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά, άλλες προτιμήσεις και φραγμούς. Ας δούμε τι ισχύει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.


ΚΡΙΟΣ
Ενεργητικοί και παρορμητικοί, τους αρέσει να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Προτιμούν αυθόρμητο και χωρίς περιορισμούς σεξ και συντρόφους με αγνότητα και αθωότητα. Είναι ανυπόμονοι και γρήγοροι, ενώ τους αρέσει να τους χαϊδεύουν στο πρόσωπο και το κεφάλι. Ιδιαίτερα απαιτητικοί, προσπαθούν να επιβάλλουν τις επιθυμίες τους.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρέσκονται να χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις, αλλά δίνουν μεγάλη βάση στο άγγιγμα και τις μυρωδιές. Έχουν σταθερές προτιμήσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα παθιασμένοι και ενεργητικοί και προσέχουν το ταίρι τους. Η σεξουαλική τους διέγερση διαρκεί πολύ και είναι υπομονετικοί, αλλά δεν αντέχουν πολύ καιρό χωρίς σεξ.

Ζώδια και σεξουαλικοτητα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι ιδιαίτερα εγκεφαλικοί τύποι. Τους αρέσει να επικοινωνούν και είναι ομιλητικοί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι και ενθουσιώδεις. Αρέσκονται σε εναλλαγές ρόλων και αφιερώνουν πολύ χρόνο στα φιλιά. Επειδή κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις, αρκετές φορές εμφανίζονται διστακτικοί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, βγάζουν ακριβώς το ίδιο πρόσωπο και στο κρεβάτι. Όταν είναι ερωτευμένοι μπορούν να υποταχθούν στο ταίρι τους. Παραμένουν γλυκοί και ήρεμοι, ενώ οι περισσότεροι είναι ντροπαλοί. Δεν τους αρέσει να μιλούν για τις φαντασιώσεις και τις προτιμήσεις τους και αφήνουν τον άλλο να της ανακαλύψει.


ΛΕΩΝ

Ζητούν αφοσίωση από το ταίρι τους. Κοιτούν πρώτα από όλα τη δική τους ικανοποίηση και θέλουν να τους φέρονται βασιλικά. Είναι κτητικοί και ζηλεύουν. Αρέσκονται στα ψυχολογικά παιχνίδια. Κάνουν τα πάντα για να εντυπωσιάσουν τον ή την σύντροφό τους. Σε αρκετές περιπτώσεις χάνουν την υπομονή τους, αλλά ποτέ την ευθύτητά τους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δίνουν μεγάλη σημασία στα τελετουργικά της σεξουαλικής πράξης και ενδιαφέρονται πολύ για την υγιεινή και τις προφυλάξεις. Είναι ανασφαλείς και αναζητούν την τρυφερότητα και την επιβεβαίωση. Μέσα από το σεξ, προσπαθούν να εκτονώσουν τις εντάσεις της καθημερινότητας. Είναι επιλεκτικοί και ιδιότροποι, αλλά σέβονται τις επιθυμίες των άλλων.


ΖΥΓΟΣ
Αποζητούν την ισορροπία και την αρμονία στις ερωτικές τους σχέσεις. Είναι τρυφεροί, αλλά συχνά γίνονται προκλητικοί. Όπως στη ζωή, έτσι και στο κρεβάτι αποζητούν την εντιμότητα και την ευγένεια. Φημίζονται για τη γοητεία τους και αυτό τους κάνει λίγο ιδιότροπους και σνομπ. Ωστόσο, ξέρουν να ανταποδίδουν τις ευχάριστες στιγμές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχουν έντονα σεξουαλικά πάθη και πολλές επιθυμίες, οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με το χαρακτήρα τους και την κοινωνική τους θέση. Διακρίνονται για την μυστικοπάθεια τους, αλλά είναι ιδιαίτερα θερμοί και ερωτικοί. Έχουν ιδιαίτερη φαντασία, αλλά δεν είναι επικοινωνιακοί, για αυτό φιλάνε λίγο και μιλάνε ακόμα πιο λίγο στο ταίρι τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχουν μάθει να λειτουργούν με αποφασιστικότητα και ευθύτητα. Χαρακτηρίζονται για την ειλικρίνεια και την αθωότητά τους. Τους αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και κάνουν τα πάντα για να διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Δεν φημίζονται για την υπομονή και το ρομαντισμό τους, αλλά για τον εγωισμό και την επιβλητικότητά τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι ιδιαίτερα ντροπαλοί και προτιμούν να αφήνουν την πρωτοβουλία στους άλλους, μέχρι να γνωριστούν καλύτερα. Είναι ειλικρινείς, ευθείς, τρυφεροί ρομαντικοί, παθιασμένοι, αλλά και μυστικοπαθείς. Φέρονται διακριτικά και προτιμούν πιο έμπειρους συντρόφους. Θέλουν να νιώθουν ασφαλείς και δίνουν μεγάλη βάση στην υγιεινή και τις προφυλάξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλοι και εγκεφαλικοί. Δίνουν μεγάλη σημασία στα προκαταρτικά, τα οποία τους ερεθίζουν περισσότερο. Το απρόσωπο και το απαγορευμένο τους εξιτάρουν και ανεβάζουν την ερωτική τους διάθεση στα ύψη. Έχουν πολλές και περίεργες φαντασιώσεις και προτιμούν συντρόφους που είναι εκκεντρικοί και τολμηροί.


ΙΧΘΥΣ

Διακρίνονται για την ενεργητικότητά τους. Είναι γοητευτικοί και έχουν ήρεμους τρόπους. Προτιμούν τις πράξεις από τα λόγια. Στο κρεβάτι κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν το ταίρι τους, αλλά απαιτούν να συμβεί και το αντίστροφο. Έχουν πολλές φαντασιώσεις και είναι ιδιαίτερα θερμοί και παθιασμένοι. Ωστόσο, σέβονται τις προτιμήσεις των άλλων.


Όλα τα παραπάνω ισχύουν για κάθε ζώδιο με μικρές αποκλίσεις, που έχουν να κάνουν όχι τόσο με το φύλο, αλλά με τον χαρακτήρα, την ψυχική κατάσταση, τη διαπαιδαγώγηση και τις εμπειρίες του καθενός.
Ζώδια και σεξουαλικότητα