Menu

Ζώδια και γάμος


\r\n


\r\n

Ο γάμος είναι ένα μυστήριο που κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο. Ας δούμε λοιπόν τι ισχύει με βάση το ζώδιο του καθενός.

\r\n


\r\n

Κριός και γάμος
Οι Κριοί έχουν την ανάγκη της συντροφιάς και της συνύπαρξης. Εκτός από αυθόρμητοι είναι και ιδιαίτερα ρομαντικοί. Θέλουν να νιώθουν σημαντικοί. Αποζητούν μια ήρεμη και αρμονική σχέση. Είναι αφοπλιστικά ειλικρινείς, αλλά θα πρέπει να μάθουν να είναι πιο δοτικοί πριν παντρευτούν. Θα παντρευτούν μόνο όταν νιώθουν έτοιμοι και χωρίς να πιέζονται. Ταιριάζουν με Ταύρους, Ζυγούς και Ιχθείς.

\r\n


\r\n

Ταύρος και γάμος
Οι Ταύροι έχουν έντονη επιθυμία να δημιουργήσουν οικογένεια. Στοργικοί, τρυφεροί, πιστοί και συνήθως ρομαντικοί, αναζητούν σταθερές σχέσεις. Από την άλλη, είναι κτητικοί και ζηλεύουν εύκολα και πολύ. Αναζητούν ταίρι που να ξέρει τις δουλειές του σπιτιού και κυρίως από μαγειρική, με δυναμισμό και δημιουργικότητα. Ταιριάζουν με Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους και Ιχθείς.

\r\n

Δίδυμοι και γάμος
Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να κάνουν σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις και δεν αποφασίζουν εύκολα να προχωρήσουν σε γάμο. Θέλουν να είναι ελεύθεροι. Νιώθουν πως περιορίζονται και εγκλωβίζονται. Είναι ασταθείς χαρακτήρες, αλλά περιπετειώδεις και στοργικοί. Αναζητούν ταίρι με φιλελεύθερες απόψεις. Ταιριάζουν με Ζυγούς, Υδροχόους, Σκορπιούς, Κριούς, Λέοντες.

ζωδια και γαμοςΚαρκίνος και γάμος
Οι Καρκίνοι έχουν την ανάγκη να δέχονται τη φροντίδα των άλλων, αλλά και να παρέχουν τη δική τους. Προσπαθούν πάντα να έχουν τον τελευταίο λόγο. Είναι κτητικοί, αλλά δεν τους αρέσουν οι πολλές ευθύνες. Συνήθως παντρεύονται σε μεγαλύτερες ηλικίες. Αγαπούν τη μαγειρική και είναι καλοί οικοδεσπότες. Ταιριάζουν με Σκορπιούς, Ταύρους, Παρθένους και Ιχθείς.

Λέων και γάμος
Οι Λέοντες είναι αφοσιωμένοι στο ταίρι τους και γενναιόδωροι. Φημίζονται για το πάθος και τον ερωτισμό τους. Ωστόσο, θέλουν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά και να ελέγχουν τον ή την σύντροφό τους. Είναι ισχυρογνώμονες και επίμονοι και δυσκολεύονται να βρουν το σωστό ταίρι. Οι άνθρωποι τους οφείλουν να συμμερίζονται τις ανάγκες τους. Ταιριάζουν με Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες.

Παρθένος και γάμος
Οι Παρθένοι δεν δένονται εύκολα με το αντίθετο φύλο. Τα συζυγικά βάσανα τους πέφτουν πολύ βαριά. Είναι ήρεμοι, ευγενικοί και ρομαντικοί, αλλά αρέσκονται στο να κριτικάρουν αυστηρά τους άλλους. Δυσκολεύονται να αποδεχτούν τις αδυναμίες των άλλων, αναζητώντας πάντα το τέλειο. Έχουν εμμονή με την καθαριότητα και την τάξη. Ταιριάζουν με Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς.

Ζυγός και γάμος
Οι Ζυγοί χρειάζεται να αισθάνονται πάντα ασφαλείς. Για αυτό αναζητούν τη στοργή, την προστασία και την τρυφερότητα και συνήθως παντρεύονται νέοι. Θεωρούνται ιδιαίτερα βολικοί, αλλά συχνά κάνουν κακές επιλογές συντρόφων. Αγαπούν την ειρήνη, την γαλήνη και την αρμονία. Πληγώνονται εύκολα και δεν διστάζουν να εκδικηθούν. Ταιριάζουν με Υδροχόους, Διδύμους, Τοξότες και Λέοντες.

Σκορπιός και γάμος
Οι Σκορπιοί είναι διαισθητικοί και ξέρουν να ψυχολογούν τους άλλους. Είναι φλογεροί εραστές και ζουν την καθημερινότητα με ένταση και πάθος. Είναι πιστοί σύντροφοι, αλλά παραμένουν πάντα ισχυρογνώμονες και επίμονοι. Αγαπούν την καθαριότητα, είναι εργατικοί και έχουν πολύ αυστηρά γούστα. Ταιριάζουν με Καρκίνους, Αιγόκερους, Ιχθείς και Παρθένους.

Τοξότης και γάμος
Οι Τοξότες δεν φημίζονται για τη σταθερότητα τους. Είναι άστατοι και τους αρέσει να κάνουν πολλές σχέσεις. Είναι έτοιμοι να κάνουν θυσίες για αυτούς που ενδιαφέρονται, αλλά δεν είναι εκδηλωτικοί. Τους αρέσει να ζουν σε γρήγορους ρυθμούς και με ένταση. Αναζητούν ταίρι που να αγαπάει την περιπέτεια και τα χόμπι. Ταιριάζουν με Λέοντες, Κριούς, Υδροχόους και Ζυγούς.

\r\n

Αιγόκερως και γάμος
Οι Αιγόκεροι διακρίνονται για την ηρεμία, την υπομονή, τη σοβαρότητα και την καλοσύνη τους. Ψάχνουν την αληθινή αγάπη. Είναι δεμένοι με την οικογένεια τους. Συνδέουν το γάμο με την ψυχική επαφή, αλλά και με την απόκτηση παιδιών. Είναι πιστοί, ρομαντικοί και στοργικοί. Δύσκολα παντρεύονται μικροί και αποφεύγουν τους χωρισμούς. Ταιριάζουν με Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς.

Υδροχόος και γάμος
Οι Υδροχόοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξεύρεση συντρόφου, λόγω της ανάγκης που αισθάνονται για ανεξαρτησία και ελευθερία. Θέλουν να μένουν συχνά μόνοι και να έχουν το δικό τους προσωπικό χώρο. Έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και είναι εργατικοί. Αγαπούν την καθαριότητα, τη μαγειρική και τα παιδιά. Ταιριάζουν με Διδύμους, Ζυγούς, Κριούς, Σκορπιούς και Τοξότες.

Ιχθείς και γάμος
Οι Ιχθείς φημίζονται για την καλοσύνη τους, το ρομαντισμό, τη γοητεία και τον αδαμάντινο χαρακτήρα τους. Ψάχνουν για ταίρι που θα τους φροντίζει και θα τους κάνει τα χατίρια. Εκτός από την εμφάνιση, δίνουν βάρος και στον ψυχικό και πνευματικό κόσμο των άλλων. Ζηλεύουν και εκνευρίζονται εύκολα. Αγαπούν τα παιδιά. Ταιριάζουν με Σκορπιούς, Ταύρους, Καρκίνους και Αιγόκερους.

\r\nΌποιο ζώδιο και αν είστε και ό,τι γούστα ή επιθυμίες και αν έχετε, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως ο γάμος αποτελεί μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση, ειδικά από τη στιγμή που θα περάσετε τα στέφανα.