Menu

Ζώδια και επαγγέλματα

Η επιλογή επαγγέλματος είναι κάτι πολύ δύσκολο, εφόσον φυσικά δεν γίνεται από ανάγκη. Κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τον χαρακτήρα, τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις επιδιώξεις του, καλείται να κάνει τη σωστή επιλογή. Ας δούμε τι λένε τα ζώδια .

\r\n


\r\n

Κριός

\r\n

Οι Κριοί είναι ηγετικοί χαρακτήρες. Βγάζουν δυναμισμό και ένταση, είναι ευφυείς και βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση. Σπάνια ασχολούνται με κάτι που δεν τους τραβάει την προσοχή. Τους εξιτάρουν τα ταξίδια. Μπορούν να γίνουν πετυχημένοι αξιωματικοί, διευθυντές ναυτικοί, αεροπόροι και ερευνητές.

\r\n

Ταύρος
Οι Ταύροι διακρίνονται για την υπομονή, την επιμονή και την υπευθυνότητά τους. Δυσκολεύονται με κάθε τι καινούργιο, αλλά έχουν καλή μνήμη. Αγαπούν τη φύση και έχουν ξεχωριστό γούστο και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Μπορούν να διαπρέψουν ως κτηματίες, γεωπόνοι, μουσικοί, ηθοποιοί, ποιητές, εκτιμητές έργων τέχνης.

\r\n

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι περίεργοι και ανυπόμονοι άνθρωποι. Κάθε τι καινούργιο τους εξιτάρει και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Τους αρέσει να έρχονται σε επαφή με ξένες κουλτούρες. Μιλούν καλά ξένες γλώσσες. Θα μπορούσαν να πετύχουν ως δικηγόροι, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων, διπλωμάτες, μεταφραστές και καθηγητές.

\r\n

zodia epaggelmataΚαρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι συνήθως ήρεμοι και προσπαθούν να μένουν μακριά από το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν θέλουν να προκαλούν. Είναι προσαρμοστικοί και εργατικοί, αλλά δεν επιλέγουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Θα μπορούσαν να τα καταφέρουν ως γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί, υπάλληλοι, πωλητές.

\r\n

Λέων
Οι Λέοντες απαιτούν να έχουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι ιδιαίτερα οργανωτικοί και πολύ φιλόδοξοι. Ποτέ δεν αρκούνται σε αυτά που έχουν και θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς. Θα μπορούσαν να διαπρέψουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, διευθυντές, πρόεδροι οργανισμών, επιχειρηματίες.

\r\n

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι εργατικοί, υπεύθυνοι και συνεπείς. Διακρίνονται για την μεθοδικότητα και την τελειομανία τους. Χρειάζονται πάντα υποστήριξη, αναγνώριση και έναν καλό λόγο για να λειτουργήσουν καλά. Τα καταφέρνουν καλά ως γραμματείς, υπάλληλοι, λογιστές, αρχειοθέτες και ιστορικοί.

\r\n

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι ευαίσθητοι και δεν αντέχουν στη σκληρή εργασία και τη φθορά. Έχουν υψηλή αισθητική και καλλιτεχνική φλέβα. Προτιμούν να εργάζονται σε καθαρούς χώρους και να είναι καλοντυμένοι. Θα διέπρεπαν ως μοντέλα, ηθοποιοί, διακοσμητές, εκτιμητές έργων τέχνης, υπάλληλοι σε θέατρα και μουσεία.

\r\n

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί έχουν έντονη προσωπικότητα, ισχυρή θέληση και απίστευτη επιμονή. Διακρίνονται για την εχεμύθεια, την ψυχραιμία, τη σταθερότητα, και την διαίσθησή τους. Γίνονται πετυχημένοι γιατροί, φαρμακοποιοί, εξερευνητές, ντετέκτιβ και ψυχολόγοι, αλλά μπορούν να καταπιαστούν με όλα και να τα καταφέρουν.

\r\n

Τοξότης
Οι Τοξότες έχουν την τάση να ασχολούνται από παιδιά με πολλά πράγματα. Τα ταξίδια, οι περιπέτειες, τα σπορ και τα χόμπι τους εξιτάρουν. Συνήθως ανοίγουν δικές τους επιχειρήσεις. Είναι καλοί στις δημόσιες σχέσεις. Γίνονται επιτυχημένοι αθλητές, γυμναστές, προπονητές, δημοσιογράφοι, ξεναγοί και καθηγητές.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι διακρίνονται για την υπευθυνότητα, την ειλικρίνεια, την εργατικότητα και την τιμιότητά τους. Είναι πειθαρχημένοι, αλλά θέλουν να έχουν σεβασμό και οργάνωση στο εργασιακό τους περιβάλλον. Έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τα καταφέρνουν ως υπάλληλοι, αθλητές, επιχειρηματίες, ποιητές, συγγραφείς.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι έντονες προσωπικότητες και δύσκολα μπαίνουν σε καλούπια ή συμβιβάζονται. Είναι διπλωμάτες και ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και την κοινή πρόοδο. Τους αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τις επιστήμες. Συνήθως διαπρέπουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, πολιτικοί, βιολόγοι, φυσικοί και μάνατζερ.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και διακρίνονται για ανθρωπιά και την εργατικότητά τους. Έχουν λεπτά αισθήματα και τους αρέσει να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ασχολούνται με φιλανθρωπικούς και φιλοζωικούς οργανισμούς. Είναι άριστοι υπάλληλοι, ενώ λόγω καλλιτεχνικής φλέβας μπορούν να διαπρέψουν ως μουσικοί.

Σε κάθε περίπτωση, οι καιροί που ζούμε είναι χαλεποί και κάθε ένας από εμάς είναι δύσκολο να ασχοληθεί με αυτό που τον γεμίζει. Ωστόσο, μόνο αν αγαπάς πραγματικά κάτι και το κάνεις με μεράκι, μπορείς να είσαι αποτελεσματικός, παραγωγικός και πετυχημένος, όσες αντιξοότητες και αν συναντήσε
ις.

\r\n