Menu

Καλοκαίρι και ζώδια

Λίγες μέρες πριν αλλάξουμε εποχή και μπούμε στο καλοκαίρι, το μυαλό όλων είναι στο πως θα μπορέσουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο ή να βρουν τους οικονομικούς πόρους, για να περάσουν λίγες ή περισσότερες μέρες ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης, να διασκεδάσουν ή να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Το καλοκαίρι σηματοδοτεί την ωραιότερη εποχή για την πλειονότητα των ανθρώπων. Ας δούμε μερικές συμβουλές για κάθε ζώδιο, που αφορούν τις διακοπές, αλλά και το καλοκαίρι γενικότερα.

\r\n

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι ενεργητικοί και δυναμικοί χαρακτήρες. Για αυτούς καλοκαίρι σημαίνει πάντα διακοπές, οι οποίες είναι γεμάτες δράση, περιπέτεια και παιχνίδι. Κάνουν καλή παρέα με Δίδυμους, Τοξότες, Υδροχόους. Το καλοκαίρι είναι για αυτούς ευκαιρία να γνωρίσουν νέους τόπους και να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες.

\r\n

ΤΑΥΡΟΣ

\r\n

Οι Ταύροι είναι μαθημένοι στην καλοπέραση. Κάθε καλοκαίρι διαλέγουν μέρη με όλες τις ανέσεις. Για αυτούς η συγκεκριμένη εποχή είναι σαν όλες τις άλλες, αφού δεν κάνουν κάτι ξεχωριστό. Προτιμούν τα σίγουρα και δεν ρισκάρουν στις επιλογές τους. Κάνουν καλή παρέα με Καρκίνους, Λέοντες και  Αιγόκερους.

\r\n

ΔΙΔΥΜΟΙ

\r\n

Οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κάθε καλοκαίρι το αποδεικνύουν με το παραπάνω. Για αυτούς η συγκεκριμένη εποχή αποτελεί ευκαιρία για νέες γνωριμίες και φλερτ. Έχουν την τάση να επιδεικνύονται, αγαπούν τα ταξίδια και τη διασκέδαση. Τα πάνε καλά με Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους και Ζυγούς. 

\r\n

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

\r\n

Οι Καρκίνοι αγαπούν τη θαλπωρή και τη χαλάρωση. Κάθε καλοκαίρι ψάχνουν τρόπους να ηρεμήσουν. Θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και γκρινιάζουν συχνά όταν δεν τους αρέσει κάτι. Αναζητούν διαρκώς την επαφή με τη φύση, το πράσινο και το νερό. Τα πάνε καλά με Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Αιγόκερους.

\r\n

ΛΕΩΝ

\r\n

Οι Λέοντες έχουν μάθει να ζουν και να λειτουργούν με όλες τις ανέσεις στα πόδια τους. Ξέρουν να επιδεικνύονται και για αυτούς καλοκαίρι σημαίνει χλιδή, διασκέδαση και σπατάλη χρημάτων. Συχνάζουν σε φημισμένα μέρη. Κάνουν καλή παρέα με τους Κριούς, τους Ζυγούς και τους Ταύρους.

\r\nΠΑΡΘΕΝΟΣ 

\r\n

Οι Παρθένοι είναι σχολαστικοί, προνοητικοί και οργανωμένοι. Έχουν οικολογική συνείδηση και έχουν μάθει να ζουν με τα απολύτως απαραίτητα. Καταρτούν πάντα πρόγραμμα και κάνουν έρευνα πριν τις διακοπές. Αγαπούν ήσυχες περιοχές, με αξιοθέατα και μουσεία. Τα πάνε καλά με Καρκίνους, Ιχθείς και Αιγόκερους.

\r\n

ΖΥΓΟΣ

\r\n

Οι Ζυγοί δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις και συχνά δεν ξέρουν τι θέλουν. Αναζητούν μέρη με ησυχία, αλλά και ανέσεις. Θέλουν να έχουν πάντα παρέα μαζί τους και προτιμούν τις μικρές μετακινήσεις, για να αποφεύγουν την κούραση. Κάνουν καλή παρέα με Λέοντες, Ζυγούς και Ταύρους.

\r\n

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

\r\n

Οι Σκορπιοί αγαπούν πολύ τη φύση και θέλουν να ζουν σε περιοχές με πράσινο ή μπλε. Δεν έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις όσον αφορά τις περιοχές, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση, αρκεί να έχουν ελεύθερο χώρο και χρόνο. Αναζητούν νέες συγκινήσεις. Τα πάνε καλά με Ιχθείς, Λέοντες και Ταύρους.

\r\n

ΤΟΞΟΤΗΣ

\r\n

Περιπετειώδεις, ενεργητικοί, ομιλητικοί, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για αυτούς και μια οργανωμένη παραλία το ιδανικό μέρος. Δεν διστάζουν να δοκιμάσουν όλες τις δραστηριότητες που τους προσφέρει ο τόπος και δείχνουν αστείρευτοι. Αγαπούν τα ταξίδια. Τα πάνε καλά με Κριούς, Τοξότες και Λέοντες.

\r\n

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

\r\n

Ησυχία, χαλάρωση, και Αιγόκεροι πάνε μαζί. Αναζητούν ερημικά μέρη. Έχουν την περιέργεια να μάθουν τα πάντα για κάθε τόπο. Αποφεύγουν τις υπερβολές και τις σπατάλες. Είναι αλληλέγγυοι και ευσυνείδητοι. Αγαπούν τη φύση. Αν και είναι μοναχικοί τύποι, κάνουν καλή παρέα με Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθείς. 

\r\n

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

\r\n

Οι Υδροχόοι  αγαπούν το καλοκαίρι και την περιπέτεια. Αρέσκονται να επιλέγουν ερημικά μέρη, όπου περνούν ευχάριστα με τις ώρες, με καλή παρέα και τα απολύτως απαραίτητα. Για αυτούς η επαφή με τη φύση αυτή την εποχή είναι ζωτικής σημασίας. Λειτουργούν χωρίς προγραμματισμό. Τα πάνε καλά με Ζυγούς, Κριούς και Δίδυμους.

\r\n

ΙΧΘΕΙΣ

\r\n

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των Ιχθύων. Τους αρέσει η θάλασσα, το κολύμπι, το ψάρεμα, η βαρκάδα, η εξερεύνηση των παραλιών και των βυθών. Είναι ρομαντικοί, αγαπούν το ηλιοβασίλεμα. Προτιμούν να είναι μαζί με την οικογένειά τους και καλούς φίλους. Περνούν καλά με Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθείς. Όποιο ζώδιο και αν είστε, ό,τι προτιμήσεις και αν έχετε, βρείτε και φέτος λίγο ελεύθερο χρόνο, προκειμένου να απολαύσετε τη μαγεία του καλοκαιριού, μόνοι σας, με την οικογένειά σας, το ταίρι σας ή την παρέα σας.

\r\n


\r\n


\r\n