Menu

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου) 2011

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)
ΠΛΑΝΗΤΗΣ:
ΗΛΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:
5ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:
ΦΩΤΙΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ:
ΣΤΑΘΕΡΟ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ:
ΚΑΡΔΙΑ
ΧΡΩΜΑ:
ΚΙΤΡΙΝΟ, ΧΡΥΣΑΦΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:
ΔΥΝΑΜΗ
ΕΛΑΤΩΜΑ:
ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:
ΗΛΙΟΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:
ΧΡΥΣΟΣ, ΡΟΥΜΠΙΝΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:
ΜΙΧΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:
ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ


Οι Λέοντες ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς. Τους αρέσει η διασκέδαση η ψυχαγωγία και η κοινωνικότητα ενώ παράλληλα επιζητούν την αναγνώριση και τον αυτοθαυμασμό στο κοινωνικό τους περίρυγο. Είναι έντονα ρομαντικοί και αισιόδοξοι. Τους αρέσει η ελευθερία η χαλάρωση και ο έντονος ερωτικός ενθουσιασμός στις σχέσεις. Αρέσκονται στο να πρωτοτυπούν ενώ υπερισχύει μέσα τους ένα ισχυρό αίσθημα αξιοπρέπειας και γενναιοδωρίας. Το έντονα ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης και τιμιότητας που διακατέχει τους Λέοντες τους κάνει πιστούς φίλους με ισχυρό συναίσθημα του φιλότιμου και της αυτοθυσίας. Είναι καλοσυνάτοι και στοργικοί ενώ παράλληλα γίνονται έντονα πεισματάρηδες, απρόθυμοι, ξεροκέφαλοι, αδιάφοροι και πολλοί σκληροί όταν πληγώνονται. Αγαπάνε με φλογερό πάθος και απεχθάνονται την πίεση τον έλεγχο και της ζήλειες. Τέλος οι Λεοντές είναι έξυπνοι τολμηροί, περήφανοι, ενεργητικοί και εύκολα γίνονται το κέντρο της προσοχής έχοντας έμφυτη την ικανότητα να τα πηγαίνουν καλά με όλους. Είναι όμως λιγάκι δύσκολο φίλοι μου να συγχρονιστείτε με τους Λέοντες αν συμβαίνει το δικό σας ταπεραμέντο να είναι αλλιώτικο.
Τα επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Λέοντες είναι : Σχεδιαστές, αφεντικά, διευθυντές, πρόεδροι, μηχανικοί, μοντέλα, εκπαιδευτές, προπονητές, φωτογράφοι, σκηνοθέτες, εκπαιδευτικοί, μουσικοί, δημοσιογράφοι, μεσίτες εκδότες, συντάκτες, χρυσοχόοι.


Αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα


Την έναρξη μίας περιπετειώδους χρονιά θα σηματοδοτήσουν τα φετινά σας γενέθλια, αγαπητοί μου Λέοντες, ως προς όλους τους τομείς της ζωής σας, τόσο με θετικές, όσο και με αρνητικές διελεύσεις πλανητών. Εντάσεις θα επικρατήσουν γύρω σας, που θα σας κρατήσουν σε σύγχυση όλο το χρόνο, χωρίς να σας αφήσουν περιθώρια για σωστές αποφάσεις.


ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Σημαντική ανάπτυξη και πρόοδο στα επαγγελματικά σας αναμένεται, αγαπητοί μου Λέοντες, μόνο από το τέλος του έτους. Μέχρι τότε, απροσδόκητες καθυστερήσεις ή εμπόδια μπορεί να χαλάσουν τα επαγγελματικά σας πλάνα. Τεράστιες και άχρηστες δαπάνες θα είναι η αιτία για ψυχικές ανησυχίες. Οι αντίπαλοί σας θα προσπαθήσουν να βλάψουν την εικόνα και τη φήμη σας. Πολλά θα στηρίξετε σε ψεύτικες ελπίδες και θα σας απογοητεύσουν. Μέσα από την κίνηση του Δία στο 9ο οίκο σας, που ξεκίνησε ήδη από το Μάιο του 2011, η φήμη και η καριέρα σας σίγουρα αυξηθεί. Όσοι σκέφτονται να περάσουν συνεντεύξεις για δουλειά ή να προχωρήσουν σε επενδύσεις, για ευνοϊκά αποτελέσματα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2012. Όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να υποφέρουν εξαιτίας του σκληρού ανταγωνισμού και ψευδείς κατηγορίες από συναδέλφους που θα θελήσουν να σας βάψουν. Οποιοδήποτε είδος οικονομικών συναλλαγών πρέπει να αποφευχθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του γενέθλιου έτους σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επέκταση της οικονομικών σας, αποφεύγοντας δάνεια ή παροχή εγγυήσεων για άλλες οικονομικές συναλλαγές. Μετά από την ολοκλήρωση της κίνησης του Δία στον 9ο οίκο σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει το εισόδημά σας. Ευνοούνται συναλλαγές και εμπόριο με εξωτερικό, που θα αποδειχθεί καρποφόρο. Θα κάνετε επίσης φιλανθρωπικά έργα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η διέλευση του Κρόνου εξακολουθεί να έχει κακή επιρροή στο ζώδιο σας, προκαλώντας μικροεμπόδια , δεδομένου ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της επιρροής του, μια και τον Νοέμβριο του 2011 παύει να σας επηρεάζει σημαντικά. Εκείνοι που εργάζονται στο εξωτερικό, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, δεδομένου ότι η διέλευση του Δία στον 8η οίκο βάλει σε πειρασμό να παρατήσετε την δουλειά σας και να επιστρέψετε στην πατρίδα. Για πολλούς από εσάς  μπορεί να υπάρξει μια μεταβίβαση ή αλλαγή της εργασίας σας.

ΕΡΩΤΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ


Η διελεύσεις των πλανητών μπορεί να δημιουργήσουν πολλές εντάσεις γύρω σας, στην οικογενειακή και την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να υπάρχουν πολλές λανθασμένες πληροφορίες και να προκύψουν κατηγορίες εναντίον σας, που μπορεί να σας προκαλέσουν δυσφήμηση. Προς το τέλος του έτους μπορεί να υπάρξει επιτέλους μεγάλη ανακούφιση και θα βρείτε την αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα νέο ακίνητο ή σχεδιάζετε να κάνετε κάποιου είδους συμφωνίες που σχετίζονται με ιδιώτες, θα πρέπει να περιμένετε το δεύτερο εξάμηνο του έτους, καθώς προς το τέλος του έτους θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για σας.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ –ΤΑΞΙΔΙΑ  

Οι διελεύσεις των πλανητών ενδεχομένως να φέρουν ανεπιθύμητες καταστάσεις στον τομέα των σπουδών, ώστε αυτό το έτος να αποδειχθεί ότι είναι δυσμενές για όσους είναι φοιτητές. Μπορεί να υπάρξουν πολλά εμπόδια που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας, ώστε να μην είστε σε θέση να αποδώσετε τα αναμενόμενα. Οι εξετάσεις μπορεί να μην σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις λόγω της αδυναμίας σας να έχετε καλές επιδόσεις σε κρίσιμες στιγμές.

ΥΓΕΙΑ


Υγεία σοφώς τη χρονιά αυτή θα είναι καλή, έτσι ώστε να μην ανησυχήσετε και για τον τομέα αυτό. Μπορεί η υγεία ενός παιδιού σας να σας δημιουργήσεις προβλήματα, ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας σας να σας αναστατώσει με τα θέματα υγείας του, εσείς όμως θα είστε απαλλαγμένοι από όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας υγεία.


Σχέσεις Λέοντα με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:

Λέων με Κριό: Σχέση αρμονική γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό.

Λέων με Ταύρο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη ανταγωνισμό και πρόσκαιρη συγκατάβαση.

Λέων με Δίδυμο: Σχέση αρμονική γεμάτη εξέλιξη και ερωτισμό.

Λέων με Καρκίνο: Σχέση αρμονική γεμάτη αφοσίωση και αμοιβαία αισθήματα.

Λέων με Λέων: Σχέση καθόλου αρμονική γεμάτη δυσκολίες, διαμάχες και ανταγωνισμό.

Λέων με Παρθένο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Χρειάζεται προσπάθεια και αλλαγή συμπεριφοράς από την πλευρά του Παρθένου.

Λέων με Ζυγό: Σχέση αρμονική γεμάτη κοινωνικότητα και αμοιβαία αισθήματα.

Λέων με Σκορπιό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη δυσκολίες και έντονο ανταγωνισμό.

Λέων με Τοξότη: Σχέση αρμονική γεμάτη πληρότητα, όνειρα και αμοιβαία αγάπη.

Λέων με Αιγόκερω: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη εξουσία, ένταση και ανταγωνισμό.

Λέων με Υδροχόο: Σχέση λιγάκι δύσκολη γεμάτη αντιθέσεις από την πλευρά του Υδροχόου.

Λέων με Ιχθύ: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη δυσκολίες και έλλειψη κατανόησης και από τις δυο πλευρές.

Ευνοϊκές ημέρες

Ερωτικά: 9, 10, 13 ,16, 23, 24, 29.
Επαγγελματικά: 2, 6, 10, 13, 20, 26.
Ακατάλληλες ημέρες: 4, 9, 11, 14, 25, 28.
Πλησιάστε: Ταύρους, Λέοντες, Παρθένους και Υδροχόους.
Απομακρυνθείτε από: Δίδυμους, Τοξότες, και Ιχθείς.
Τυχεροί αριθμοί: 12, 16, 18, 25, 28, 32, 44, 48.