Menu

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (24/10 – 22/11)

\r\n

Σταθερό ζώδιο του νερού συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση. Κυβερνήτης του ο πλανήτης Πλούτωνας που του δίνει τεράστια αποθέματα...

\r\n
\r\n

αντοχών, έντονη διαίσθηση, εσωστρέφεια, θάρρος, δυναμικότητα και αυτοέλεγχο. Δεν ανοίγονται εύκολα στο περίγυρο τους, είναι πολύ δύσκολο να τους καταλάβεις αφού ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματα τους και υψώνουν ένα ΄τείχος΄ απέναντι σε όλους για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και να μην τους εκμεταλλευτεί κανείς. Φιλικοί, ιδιαίτερα ευαίσθητοι, δίνονται στους ανθρώπους που αγαπούν αλλά αν τους πληγώσεις ή τους εξαπατήσεις δεν θα το ξεχάσουν ποτέ και θα φροντίσουν να σε εκδικηθούν. Σταθεροί στις απόψεις τους, ισχυρογνώμονες, διαθέτουν αποφασιστικότητα για αυτό και κινούνται δυναμικά παίρνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες μέσα στη δουλειά τους για να ξεχωρίσουν μέσα στο σύνολο και να αναδειχθούν. Δύσκολοι αντίπαλοι, πάντα ετοιμοπόλεμοι αφού η διαίσθηση που διαθέτουν και η ευστροφία τους κάνει να αντιλαμβάνονται τους εχθρούς που υπάρχουν γύρω τους και να τους κατατροπώνουν!  Σκληροί επιχειρηματίες, θέλουν ακράδαντες αποδείξεις για να τους πείσεις για κάτι, εγωιστές, ευέξαπτοι και θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι στη ζωή τους. Δεν δέχονται διαταγές ούτε προσβολές αντιθέτως δίνουν και έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

\r\n

Σκληροί με τον εαυτό τους και όταν βάλλουν κάτι στο μυαλό τους το πετυχαίνουν ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά τους. Δεν συγχωρούν τα λάθη των άλλων αφού δεν τα ξεχνούν ποτέ και φροντίζουν να τους τα θυμίζουν. Όσον αφορά τον χειρισμό των οικονομικών τους αναζητούν συνέχεια νέες πηγές εισοδημάτων που θα τους προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη αφού τους αρέσει να ξοδεύουν χρήματα για την καλοπέραση τους. Θέλουν να έχουν οικονομική σταθερότητα για να μπορούν να προσφέρουν μια άνετη ζωή στον εαυτό τους και στους δικούς τους ανθρώπους. Ρισκάρουν σε επενδύσεις όταν έχουν κάνει προηγουμένως έρευνες και έχουν συλλέξει πληροφορίες για τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν για να μην απώλειες ή ζημιές. Στα ερωτικά τους είναι άστατοι αφού ο Σκορπιός είναι το σύμβολο του σεξ και ζουν μέσα από αυτό και ανανεώνονται.

\r\n

Διαθέτουν έντονο μαγνητισμό, κάνουν πολυτάραχη ζωή βιώνοντας έντονα πάθη, έχουν εκρήξεις ζήλιας και είναι κτητικοί απέναντι στον σύντροφο τους.   

\r\n

 

\r\n

Οι Σκορπιοί είναι ανεξάρτητοι, παθιασμένοι και ασυμβίβαστοι. Θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο και χάρη στην επιμονή και την αποφασιστικότητά τους σταματούν μόνο αν πετύχουν το σκοπό τους.

\r\n

 

\r\n

Ο δυναμισμός και η επινοητικότητα τους, τους κάνουν να ξεχωρίζουν στον επαγγελματικό τους χώρο. Ζηλεύουν αρκετά, έχουν πολλές εμμονές και παρεξηγούνται εύκολα. Είναι πιστοί αλλά και κτητικοί.

\r\n

Σπάνια συγχωρούν αυτούς που τους εξαπάτησαν, ενώ ανταποδίδουν και με το παραπάνω τις ευγενικές χειρονομίες και τις ευεργεσίες. Βοηθούν πάντα τους δικούς τους ανθρώπους σε περιπτώσεις ανάγκης, είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και ευγενικοί. Οι Σκορπιοί έχουν πανίσχυρη προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά. Διαπρέπουν στον επιστημονικό τομέα.

\r\n

Λατρεύουν την τάξη και την καθαριότητα. Είναι πολύ διαισθητικοί και προσαρμοστικοί και ξέρουν να ψυχολογούν τους άλλους.

\r\n